Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Pleisterwerken zonder zorgen?

Het GyprocTeam bepleistert elke muur alsof het de onze was! Onze vakmannen zorgen altijd voor een glad en vlekkeloos eindresultaat. Ontdek snel de beste prijs-kwaliteitverhouding in de regio Antwerpen!

Pleisterwerken

Plant u pleisterwerken in de regio Antwerpen? Maak dan een afspraak met de plakkers van Het GyprocTeam. Wij nemen al uw binnen- of buitenpleisterwerk voor onze rekening!

Gyprocwerken

Onze métier? Bezettingen in Gyproc, valse plafonds, scheidingswanden,… Wij maken al uw gyprocwanden zo glad als een biljarttafel!

Uitbreken

Wij breken álles uit in de ruime omgeving van Antwerpen: van vloer tot plafond. En we laten uw pand nadien kraaknet achter!
Specialiteiten

Pleisterwerken in Antwerpen: goede afspraken maken goede vrienden

Plant u binnenkort pleisterwerken in Antwerpen, binnen of buiten? Dan hebben de plakkers van Het GyprocTeam de perfecte oplossing voor u in huis. Eerst bekijken we samen wat technisch haalbaar is. Dan maken we duidelijke afspraken over de voorbereiding, de keuze van de materialen en de opvolging van de werf.

Ons bedrijf is nog van de oude stempel: u kunt altijd rekenen op duidelijke afspraken en een uitstekende dienst-na-verkoop. Eén van onze speerpunten? Een vlotte en glasheldere communicatie.

Wij sturen u niet met een kluitje in het riet, maar maken realistische afspraken over het budget, de timing en de levering. Daar wijken we geen haar meer vanaf. Zo heeft u op voorhand altijd een duidelijk beeld van waar u aan begint.

Wilt u meer weten over kwalitatieve pleisterwerken in Antwerpen? Of bent u op zoek naar goede raad? Neem dan vandaag nog contact op met Het GyprocTeam via telefoon of mail. Wij garanderen u een zorgeloze verbouwing waar u geen minuut van wakker ligt!

Pleisterwerken in Antwerpen: kwalitatief plakwerk aan scherpe voorwaarden

Op zoek naar een oerdegelijke aannemer voor uw pleisterwerken in de regio Antwerpen? Dan komt u al snel uit bij Het GyprocTeam. Wij  bieden u kwalitatief plakwerk tegen een zeer concurrentiële prijs.

Onze firma gebruikt het beste materiaal op de markt en staat steeds garant voor een hoogwaardige afwerking. Onze pleisteraars hebben doorgaans een stevige douche nodig als ze ’s avonds thuiskomen. Maar uw bepleisterde ruimte laten we smetteloos achter!

Ons breekteam neemt ook graag de uitbraak van alle mogelijke materialen en constructies voor hun rekening, van vloeren tot plafonds. Wil u uw oude keuken met de grond gelijkmaken? Of eindelijk komaf maken met die verschrikkelijke tegels in uw badkamer? Wij zetten er de hamer in!

Wilt u graag meer info over pleisterwerken in Antwerpen? Contacteer ons via mail of telefoon en ontvang binnen de 24u een gratis offerte! Het GyprocTeam voert al uw pleister-  en gyprocwerken snel en correct uit.
© 2013-2017 Het GyprocTeam
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Het GyprocTeam
Lange Stuivenbergstraat 28
2060 Antwerpen
Contacteer ons